logo bureau KREKWERK voor web, design, advies en communicatie

Zorg dat u te vinden bent op Social Media platforms

Met een mooie website bent u er nog niet. U wilt immers ook gevonden worden. Een goed resultaat op zoekwoorden in de zoekmachines van Google helpt (SEO), maar nog mooier is het als potentiƫle klanten spontaan naar uw bedrijf op zoek gaan of u aanbevelen aan anderen.

Welke Social Media passen bij uw bedrijf?

Logo's van verschillende Social Media:Twitter, Pinterest, LinkedIn, Facebook, Vimeo, Google+, YouTube
Social Media

Social Media, zoals Facebook, LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Vimeo, YouTube en vele anderen bieden een uitgelezen kans om gevonden te worden. Welke kanalen voor u geschikt zijn, hangt af van uw bedrijfsdoelen en waar uw klanten zich bevinden en over u (willen) spreken. Of u nu wilt of niet, als u niet communiceert, doen anderen het wel. Dat is in het huidige communicatielandschap niet meer tegen te gaan. Zorg dus voor professionele aanwezigheid op het juiste Social Media platform. Met een duidelijke strategie kunt u hier zakelijk voordeel behalen.

Wat zijn de voordelen?

Als uw toekomstige klanten Social Media gebruiken kunt u veel leren over hun wensen, knelpunten en over de prestaties van uw concurrenten. Voor sommigen is dit deels nieuw terrein, maar hier is concurrentieel voordeel te behalen mits u hier aandacht aan schenkt. Daarnaast is het een waardevolle onderzoeksbron voor productontwikkeling.

Wat ga ik communiceren?

Social Media gebruikers zoeken naar relevante en waardevolle content en interactie op de netwerken die zij bezoeken. Waak er voor Social Media niet alleen te gebruiken als een advertentiekanaal. Dit irriteert de gebruikers. Social Media gaan over geven en nemen, gunnen, liken, (re)tweeten, waarderen, beoordelen, luisteren, reageren en communiceren.
KREKWERK kan u adviseren over de route, de juiste toon en inhoudelijke invulling. Daarnaast zorgt KREKWERK vanzelfsprekend voor een professionele vormgeving op de platforms van uw keuze.